VILLKOR

Avtal och regler

Medlemskapet är gratis och är endast till för bloggar. Du får inte registrera dig med någon annans blogg och/eller med sidor som inte är bloggar.

Du får inte registrera bloggar som har innehåll som bryter mot svensk lag eller sidor som innehåller pornografiskt material.

Vid registreringen ska du använda ett korrekt språk i din titel och beskrivning. Texten ska också återspegla bloggens innehåll och du ska placera din blogg i rätt kategori.

Du får endast placera räknaren på den avsedda bloggen. Koden för räknaren får inte utnyttjas på ett onaturligt sätt för att få en bättre placering i listan. Vid misstanke om fusk stängs kontot av.

Besökstoppen förbehåller sig rätten att utan varning säga upp avtalet samt medlemskapet om användaren bryter mot tjänstens regler, detta avtal eller Svensk lagstiftning. Vi har även rätten att ändra, ta bort och stänga av bloggar från Besökstoppen om vi finner det nödvändigt för att upprätthålla kvaliteten på listan.

Medlemmen kan inte ställa Besökstoppen till svars för något som orsakats av medlemmens eller tredje parts användning eller driftstörningar.

Besökstoppen är inte ansvarig om medlemmen har blivit hackad eller om någon annan har fått tillgång till medlemmens konto på Besökstoppen.

Genom att godkänna reglerna godkänner du att Besökstoppen lagrar din IP-adress och använder sig av cookies. Du godkänner även att motta e-post från Besökstoppen. Besökstoppen lämnar inte ut någon information till tredjepart utan sparar det endast för vårt arbete och funktionalitet.

Besökstoppen har rätt att ändra dessa avtal och regler utan att i förväg få ditt godkännande.

Genom att bli medlem hos oss så förbinder Du dig och accepterar att följa de avtal/regler som finns.

HITTA PÅ BESÖKSTOPPEN

KATEGORIER

KARTSÖK

BLOGG MED ETIKETT BYGGNADSVÅRD

ETIKETTER


Besökstoppens logga i foten

KONTAKT

OM COOKIES

© Besökstoppen 2018